top of page

Helt fantastiskt sätt att bemöta problem som uppstår i kroppen. Tobias har stor förståelse för hur kroppen och sinnet arbetar tillsammans vilket ger han en unik infallsvinkel när det kommer till att se på "problem" som uppstår i kroppen. Detta har hjälpt mig med min ryggskada enormt och jag går inte omkring och har ont och massa spänningar i kroppen som förr. Förutom helt fantastiska behandlingar, så ger han ett sätt att tänka för bättre välmående.

Gustav Broström

Kursdeltagare - Behandlingskund

Jag kom till Råå Kraft med värk i hela kroppen, kunde varken sitta eller stå på jobbet. Redan efter första besöket kände jag en otrolig skillnad och mina muskler var otroligt mycket mjukare. Ett besök i veckan i fem veckor gjorde underverk!! Jag är idag smärtfri och orkar en hel dag i klackar på jobbet. Är så tacksam att jag hittade denna pärla här i Luleå, rekommenderas varmt! Jag fick även en hel del goda kost- och livsstilsråd som har hjälpt mig på vägen till ett bättre jag. Nu går jag någon gång ibland för att hålla min kropp mjuk.

Jenny Linnea Vestling

Kursdeltagare - Behandlingskund

Så glad att jag kom i kontakt med Tobias i höstas! Efter att tidigare testat många olika behandlingsmetoder lyckades Tobias hitta det som passar just mig. Har bland annat behandlat min nack- och huvudvärk. Hans otroliga kunskap och energi har gjort mig nyfiken på mental- och fysisk träning, kost m.m så än är vi inte färdiga!

Paulina Wennström

Kursdeltagare - Behandlingskund

Med sin energi, kraft o kunskap hjälpte Tobias mig med mina problem. Rekommenderat honom till alla mina vänner och nu även till alla.

Mats Olausson

Kursdeltagare - Behandlingskund

Har haft stora problem med axlar och rygg då jag har många intressen som sliter hårt på hela kroppen och speciellt på axlar & rygg. Friåkning på både skoter och snowboard på vintern och golf på sommaren har satt sina spår. Har försökt träna och underhålla kroppen samt varit hos både sjukgymnast och naprapat men har inte kunnat bli av med problemen. Tobias och Rå Kraft & Hälsa har hjälpt mig långt på vägen med nya träningsmetoder och behandling av mina axlar och rygg. Jag mår nu mycket bättre och är en bra bit på vägen till en starkare och mer balanserad kropp. Är otroligt nöjd. Tack Tobias!

Christian Bergström

Behandlingskund

Tobias tillför nytt energiflöde för både kropp och själ. Jag rekommenderar varmt att fler hittar hit. Själv kommer jag alltid fortsätta min resa med Tobias hjälp.

Jessica Stenlund

Kursdeltagare - Behandlingskund

Tack för en underbar helg som varit givande och lärorik.

Yoga, återhämtning, stress, andning och behandling. 
Kunskap för livet om livet :-)
Rekommenderar detta starkt!

Susanne Andersson

Kursdeltagare - Behandlingskund

Tack för en otroligt givande helg!!

Många nya lärdomar om gamla problem.

Fick en energi ur kroppen jag inte känt på mycket länge!

Det här gör vi om!!

Valentin Lorentsson

Kursdeltagare - Behandlingskund

Just hemkommen efter en reatreat helg!
Fantastisk helg med fokus återhämtning,

balans, energi och yoga i olika former. 
Rekommenderar detta till ALLA! 
Behandling= !!!!!!!!!!!!!!
Tack i massor Tobias!!

Maria Johansson

Kursdeltagare - Behandlingskund

Efter flera år med kronisk värk av artros i knän och problem med ryggen

Känns nu som jag kan spela tennis igen:)
Kan verkligen rekommendera Råå kraft & hälsa till alla som vill känna resultat!
Tack för hjälpen Tobias 

Ses snart igen!

Ulf Engström

Kursdeltagare - Behandlingskund

Hade problem med nacke och mycket stress i höstas, besökte Tobias och fick hjälp både kroppsligt och verbalt. Lämnade en tung sten efter mig! Tack Tobbe!

Anna.Maria Nyström

Behandlingskund

Tobias har gett mig många verktyg att ta till för att bättre klara vardagens alla utmaningar. Så mycket ny kunskap och inspiration tar jag med mig på denna intressanta resa mot bättre hälsa och välmående. Tack Tobias!

Victoria Alkeby

Kursdeltagare - Behandlingskund

Jag är väldigt nöjd efter behandlingarna! Tobias har en förmåga att hitta spänningar och ett helhetstänk, med andning och avspänning, som ger så mycket mer än andra behandlingar jag testat.

Kristin Ranheimer

Kursdeltagare - Behandlingskund

Jag fick otroligt bra hjälp av Tobias Wattman att hitta vägar till avslappning. Tack vare instruktioner i Qi-Gong och andra övningar, samt peppande samtal så hittade jag en nivå av lugn som jag tidigare inte hade en aning om att det kunde existera. Det har hjälpt mig att lösa upp spänningar i kroppen som hade suttit många år, så idag är jag en mer harmonisk människa tack vare Råå kraft & hälsa.
Rekommenderar varmt Råå kraft & hälsa till de som är intresserade av att förbättra sin hälsa.

Tobias Johansson

Kursdeltagare

Kommer som vanligt hem supernöjd efter behandling hos Tobias! Perfekt hjälp med återhämtning efter en tids hård träning. Kunnig och otroligt hjälpsam.

Elisabeth Clausén

Behandlingskund

Svårt att beskriva hur nöjd jag är. Men lite kort så ger Rååkrafts behandlingar mig resultat på både fysiskt och mentalt välmående. Min axel är som ny!

Kristoffer Wennström

Behandlingskund

Är otroligt glad jag valde att gå helgkurs i aktiv återhämtning. Har fått med mig många bra tips, tankar och nya synsätt på hur kroppen fungerar och hur en själv kan hantera olika situationer och släppa spänningar i kroppen. Rekommenderar alla som någon gång känt sig stressad att gå denna kurs, eller bara gå den för att lära sig mer om kost, qigong och yoga.

Väldigt givande!

Åsa Björkman

Kursdeltagare

Rekommenderas varmt!

Har både tagit massagebehandlingar samt nu en två dagars medicinsk qigong.

Gittan Hägglund

Kursdeltagare

Tobias håller i träningspass på Friskvårdscentrum SSAB åt NJA- Korpen och dessa pass är både omtyckta och välbesökta. Vi har även anlitat honom som föreläsare om kost och träning även detta har varit uppskattat.

Ronny Lindqvist

SSAB, Luleå

Please reload

bottom of page