top of page

Projekt
2023-2024

Under första kvartalet 2023 startade jag (Tobias Wattman) upp ett Podcasting projekt som länge legat i tankarna och på planerings stadium.

Projektet som nu döpts till Transparent och handlar om att genom fördjupande samtal utforska vart vi hamnar om vi samtalar med just medvetenhet och trasparens i fokus i livets olika frågor, sammanhang, utmaningar och mysterium.

 

Detta projekt har jag sett fram emot sedan en tid och är glad över att det nu är lanserat, jag har under lång tid sett/upplevt att det finns ett stort/ökande behov med klarhet och transparens då det florerar en högre grad av oklarhet, konflikt, missförstånd, oro, frustration, osv än vad som är gynnsam för vårt välmående och för hälsosam hållbarhet.

Oavsett om det handlar om våra privata liv, mitt jag och mig själv, de olika relationerna vi har och befinner oss i, oavsett om det handlar om familjeliv,  kärlek eller i andra grupperingar som arbetssammanhang så kommer jag till en och samma slutsats, vi skulle gynnas av transparens dvs klarhet.

Podcast Transparens

Podcasten Transparent finns bl.a på Spotify med fler podcast platformar i samarbete med Pontus Josefssons podcast (Kan jag så Kan du) att lyssna utan kostnad  

Skärmklipp 2017-12-23 18.30.13.png

Pontus Josefsson

För att detta projekt inte skulle bli för överbelastande utan istället få luft under vingarna så behövdes kompetent hjälp, och där kom Pontus Josefsson in i bilden.

Det visade sig väldigt snabbt att Pontus inte bara hade nödvändig teknisk kompetens som behövdes utan fyllde en viktig roll som balans-vikt i samtalen i podden.

Tackar för att du finns Pontus, detta hade inte varit möjligt utan dig!

Kan jag så kan du.

Tobias Wattman Lundstig & Transparens

Detta projekt har jag sett fram emot sedan en tid och är glad över att det nu är lanserat, jag har under lång tid sett/upplevt att det finns ett stort/ökande behov med klarhet och transparens då det verkar florera högre grad av konflikt, missförstånd, oro, frustration, osv än vad som är gynnsam för vårt välmående och för hållbarhet.

Tobias Wattman Lundstig
bottom of page